Você sabe Qual é a Origem do Hamburger?

  Olá Pessoal. Esta semana, uma curiosidade sobre o tão famoso “hamburger.” Você sabe por que o mesmo é chamado de hamburger contendo a palavra HAM que quer dizer presunto em inglês e, apesar disso, não levar presunto no mesmo?Leia o texto abaixo e aprenda. Caso tenha dificuldades com a leitura do texto, não hesite em mandar sua pergunta para luizcarv@hotmail.com ou luizcarvalhobrazil@gmail.com

A LITTLE BIT OF HISTORY 

During a trip to Asia in the early 1800s, a German merchant – it is said – noticed that the nomadic Tartars

softened their meat by keeping it under their saddles. The motion of the horse pounded the meat to bits. The Tartars would then scrape it together and season it for eating. The idea of pounded beef found its way back to the merchant’s home town of Hamburg where cooks broiled the meat and referred to it as it as Hamburg meat.

German immigrants introduced the recipe to the US. The term “hamburger” is believed to have appeared in 1834 on the menu from Delmonico’s restaurant in New York but there is no surviving recipe for the meal. The first mention in print of “Hamburg steak” was made in 1884 in the Boston Evening Journal.

 

 

The honor of producing the first proper hamburger goes to Charlie Nagreen of Seymour, WI. In 1885 Nagreen introduced the American hamburger at the Outgamie County Fair in Seymour. (Seymour is recognized as the hamburger capital of the world.)

However, there is another claim to that throne. There is an account of Frank and Charles Menches who,

also in 1885, went to the Hamburg, New York county fair to prepare their famous pork sausage sandwiches. But since the local meat market was out of pork sausage, they used ground beef instead. Alas, another hamburger.

The first account of serving ground meat patties on buns – taking on the look of the hamburger as we know it today – took place in 1904 at the St. Louis World Fair. But it was many years later, in 1921, that an enterprising cook from Wichita, Kansas, Walt Anderson, introduced the concept of the hamburger restaurant. He convinced financier Billy Ingram to invest $700 to create The White Castle hamburger chain. It was an instant success. The rest of the history, we might say, belongs to McDonald’s.

And, no, a hamburger does not have any ham in it. Well, it’s not supposed to. Hamburger meat usually is made of 70-80% beef, and fat and spices.

About Prof. and Interpreter Luiz C. Carvalho

EM PORTUGUÊS (SEE BELOW FOR ENGLISH VERSION) Luiz Claudio Carvalho, Professor, Tradutor, Interprete e Locutor(Voice-over) profissional, tem mais de 23 anos de experiência como professor de inglês, na área de treinamento de professores, tradução e interpretação. Luiz é um incansável aprendiz da língua inglesa que procura o melhor para os seus alunos e para aqueles que querem fazer uso de seu profissionalismo nas respectivas areas. Sua experiência e especialização no idioma podem ser resumidos pela aquisição com sucesso dos certificados de proficiência mais renomados no idioma, tais como os das universidades de CAMBRIDGE, OXFORD, MICHIGAN, LYNN UNIVERSITY, FAU, Miami Dade College, entre outras. Nos últimos 10 anos, Luiz Claudio Carvalho esteve residindo nos Estados Unidos e viajando por toda a América, lecionando inglês como segunda língua e português para norte-americanos e canadenses, trabalhando como intérprete e tradutor, mas com foco sempre em desenvolver novas técnicas, aprimorar metodologia e observar na prática explorando técnicas adequadas para acelerar o processo de aprendizagem do idioma. Através dessa oportunidade e experiência, o Prof. Luiz Carvalho desenvolveu o curso INTERaction: Um curso voltado especificamente para conversação, onde as principais estruturas gramaticais são contextualizadas de uma forma agradável e dinâmica muito peculiar, com o intuito de tornar você, estudante de inglês, um falante nato da língua no menor espaço de tempo possível. E-mail: luizcarv@hotmail.com or luizcarvalhobrazil@gmail.com
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